HAMPUNTAIKA ONNI 5kg

45,00 sis.alv

Tuotetunnus (SKU): ONNI05 Osastot: ,

Kuvaus

Ihana maukas ja maistuva Onni sekoitus maistuu varmasti nirsoimmallekkin kaverille. Se edistää vatsantoimintaa kuiduilla ja pellavan limalla. Kivennäis- ja hivenaineet sujahtavat suupieliin vikkelästi ilman nirsoilua ja ne tulevat luonnon omista antimista punajuuresta, porkkanasta, omenasta, ruusunmarjasta ja banaanista.

Punajuuresta saa folaattia joka vaikuttaa esimerkiksi hapenottokykyyn ja punasolujen uusiutumiseen. Porkkana on hyvä beeta-karoteenin lähde ja joka hepan herkku. Ruusunmarjassa on luonnollisia vitamiineja kuten B-, C-, P-, A-, D-, E- ja K-vitamiinit, se sisältää myös mineraaleja ja hivenaineita sekä antioksidantteja ja rikkiä luonnollisessa muodossa. Banaanissa on kaliumia, mangnesiumia ja rautaa sekä paljon vitamiineja kuten foolihappoa ja B-, C-, ja E- vitamiinia ja runsaasti kuitua. Omena sisältää paljon c-vitamiinia sekä pektiiniä joka edistää suoliston toimintaa ja puhdistaa. Hampusta saa hyviä omega -3, -6 ja-9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia joka auttaa lihaksiston kasvuun ja palautumiseen. Pellavasta ja auringonkukansiemenistä kaviokas saa runsaasti hyviä rasvoja, sekä kuitua; pellavan vatsaystävällistä limaa ja Auringonkukansiemenien runsasta seleeniä ja luonnollista E-vitamiinia sekä monia mineraaleja unohtamatta. Onnin seassa myös suola uppoaa nirsoimmallekkin kaverille. Koko komeus on maustettu ihanalla hunajalla jotta se varmasti maistuu ja voiko olla edes maistumatta??

Onni-rehusta voi tehdä myös Onni-mehua. Sekoittamalla Onnia runsaaseen määrään 10-30l lämmintä vettä saadaan aikaiseksi ihana vaaleanpunainen mehu jolla voidaan huolehtia hevosen riittävästä nesteytyksestä esimerkiksi kuumina kesäpäivinä tai treenien jälkeen. Voidaan käyttää päivittäin.

Tätä tekisi mieli syödä itsekkin. Onni sopii kaikille mamman mussukoille, laitumen suursyömäreille sekä poneille ja kylmäverisille antamatta liikaa energiaa pöllöilyyn.

Onni on viljaton ja luonnollinen ravintolisä hevosesi ruokavalioon.

Annosmäärät ovat pieniä koska tuote on suuri  

Ravintosisältö 1kg

ME SRV Ca P Lysiini Mg K Na Fe Cu
12.49Mj 129.5g 2,0g 6,0g 4,1g 3,0g 11,4g 38,2g 80mg 4,9mg
Zn Mn Se A-vitamiini E-vitamiini B1 B2 Sokeri Tärkkelys
43,5mg 12,3mg 0,50mg 16750 IU 44,6mg 6,1mg 1,5mg 160,3g 8,5g

Ominaispaino 500g  / litra

Lisätiedot

Paino 6 kg