Nokkosrouhe 2kg

38,00 sis.alv

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): NOK2 Osasto:

Kuvaus

Nokkonen on vastustuskykyä lisäävä, vahvistava, terveellinen, ravinteikas ja kotimainen superfoodi. Nokkonen sisältää luonnollisia hivenaineita ja vitamiineja jotka imeytyvät elimistöön erittäin hyvin. Nokkonen sisältää luonnollisia mineraalisuoloja ja se sopii hevosille kivennäis- ja vitamiinilisäksi.

Nokkosesta hevosesi voi saada apua mm. anemiaan, verenpaineen tasaamiseen, suoliston toimintaan, reumaattisiin oireisiin, nivelrikkoon, ääreisverenkierron ja pintaverenkierron häiriöihin. Nokkonen lisää virtsaneritystä, stimuloi munuaisten toimintaa, alentaa verensokeria ja edistää suoliston toimintaa sekä helpottaa yliherkkyysreaktioita. Nokkonen auttaa iho-oireisiin ja antaa karvalle kiiltoa. Se voi myös auttaa palautumisessa rankan suorituksen jälkeen.

Nokkosta voidaan käyttää tukena myös hevosten nivelterveyden ylläpitoon yhdessä esimerkiksi ruusunmarja ja MSM:n kanssa.

Nokkosessa on mm. Kaliumia, kalsiumia, kromia, magnaania, magnesiumia, piitä, rautaa, rikkiä, sinkkiä, aminohappoja ja C, B2, B3, B5, K1 -vitamiineja sekä tärkeitä flavonoideja ja lehtivihreää eli klorofylliä.

Annostus: Hevoset 5-50 g vuorokaudessa. 2-3 viikon kuureina, jonka jälkeen on suositeltavaa pitää parin päivän tauko.

Nokkonen sopii annetettavaksi myös koirille.

Nokkosen annostelua leikkaukseen meneville taikka sieltä tuleville hevosille sekä tiineille hevosille tulisi harkita tarkkaan eikä sitä suositella. Sydän ja verisuonilääkitystä käyttävän hevosen kohdalla on aina keskusteltava lääkärin kanssa ennen nokkoskuurin aloittamista. Nokkosesta voi joskus harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergisia reaktioita. Oireina voi esiintyä nokkosrokkoa ja/tai ripulointia.

Lisätiedot

Paino 2 kg