Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 25.11.2014 alkaen

Yritys

Martan Oy (y-tunnus 2765510-3) (jäljempänä Martan Hamppu) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tilauksen voi tehdä joko verkkokaupan, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Ostaminen myös tilalla vierailemalla on mahdollista.

  • Verkkokaupassa ostaminen tapahtuu lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja sen jälkeen siirtymällä kassa sivulle, josta valitaan haluttu toimitus- ja maksutapa, sekä täytetään toimitustiedot. Voit valita rekisteröitymisen, jolloin pääset seuraamaan tilaustasi omat tilaukset sivulta. Viimeiseksi valitaan ”Lähetä tilaus”.
  • Puhelimella ja sähköpostilla tilauksen voi hoitaa vapaamuotoisesti.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

Maksuvaihtoehdot verkkokaupassa ovat pankkipainikkeet, ennakkomaksu, lasku tai Paypal. Laskulla toimitamme vain yrityksille, muista tällöin merkitä Y-tunnus.

Myös käteisellä tai pankki- ja luottokortilla maksaminen on mahdollista noudon yhteydessä.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Lue tarkempi palvelukuvaus

Ennakkomaksu

Tilauksen hyväksyttyäsi näet sivulla tarvittavat pankkiyhteystiedot maksua varten.  Voit myös tulostaa PDF laskun itsellesi maksua ja kirjanpitoa varten. Lähetämme tuotteet maksun saatuamme, varaa 1-2 päivää maksun näkymiseen tilillämme. Tilinumero  Martan Oy  Nordea FI1217883000016162

Paypalilla maksaminen

Paypalin kautta voit maksaa luottokortilla tai lataamalla rahaa ennakkoon paypal tilillesi. Paypal palvelua ei ole suomennettu vaan sivu on englanniksi. Tilin luonnin jälkeen maksaminen on vaivattomampaa kuin nettipankin kautta ja se onnistuu myös ulkomaille.

Lue lisää Paypalista  (englanniksi)

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, jossa on kerrottuna tärkeimmät tiedot tilauksesta. Sähköpostin liitteenä saat lisäksi PDF kuitin.

 

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Lähetämme tuotteet toimitustapa valintasi mukaan.

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-3 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

 

 Palautusosoite:

Martan Hamppu
Ratikyläntie 458
61630 Hirvijärvi

Sähköposti:

info@martanhamppu.fi

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, olethan meihin yhteydessä  viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä lisäksi välittömästi reklamaatio postiin.