Käyttäjäkokemukset

Meillä oli ongelmia ravihevosen vatsan kanssa. Hevonen tuntui starteissa nihkeältä ja haluttomalta, vatsakin oli löysällä. Valjastaessa hevonen oli kärttyinen .Siirryimme HAMPUNTAIKA sarjan rehuihin ja otimme ruokintaan mukaan HAMPUNTAIKA LENTO- ja SISU-rehut. Jo noin puolitoista viikkoa ruokintamuutoksen jälkeen hevonen juoksi startissa voittoon eikä mahakaan enää ollut löysällä. Seuraavan starttinsa hevonen myös voitti ja kolmannessa startissa ruokintamuutoksen jälkeen hevonen juoksi oman ennätyksensä. Valjastuksenkaan kanssa ei enää ole ollut ongelmia kun vatsa ja suolisto on saatu kuntoon. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Hampuntaika rehuihin ja olemme suositelleet niitä myös muillekkin.
-Henna Säävälä-
Olen syöttänyt Martan hamppurouhetta moniallergiselle tammalleni talvi- ja kevätkuukausien ajan. Tamman ihon kutinat ovat selkeästi lieventyneet, ja jatkuvasta rapsuttelusta kärsinyt harja on kasvanut jälleen takaisin. Tänä kesänä saankin taas pitkästä ratsastaa hevosella, jolle saa oikeat kisasykeröt.
– Annika Nevala, ratsastuskouluyrittäjä, Seinäjoki-  
Suomenhevosruunani Niilo on nyt syönyt Martan hamppurehuja pari vuotta. Maha tykkää ja niin tykkää hevonenkin. Jäykkyys mm kadonnut ja liikkuvuus parantunut. Loistava rehu, Lento, kauraton, mutta sisältää ohraa jonka olen havainnut paremmin hevoselle sopivaksi. Ei kuumenna jo muutenkin reipasta poikaa. Tällä jatketaan ja lisäksi kokeillaan vielä tuota uutta, Onnia. Erittäin tyytyväisiä ollaan kaurattomiin rehuihin ja voidaan suositella niitä muillekin kuten ollaan jo muuten tehtykin.
-Pirjo Kosonen-
Olemme saaneet Martanhamppu rehuista ponillemme sopivasti energiaa reeneihin ja kilpailuihin järkevillä syöttömäärillä sekä yksinkertaisella ruokinnalla. Poni vaikuttaa tyytyväiseltä, virkeältä, jaksaa työskennellä hyvin ja palautuu nopeasti. Myös karvanlaatu on parantunut, rehun positiiviset vaikutukset näkyivät jo lyhyen ajan kuluttua syötön aloituksesta! Meillä on käytössä Martannhampun sisu-ja vetorehut. Kiitos myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta ruokinnansuunnittelussa
-Mirja Holma-

Onko sinulla käyttökokemuksia tuotteistamme?

Kuulemme mielellämme palautetta sinulta! Palautteen antamalla saat kiitoksena 10% alennukseen oikeuttavan kuponkikoodin!

 
Emme julkaise tai jaa eteenpäin palautteita ilman lupaasi.